Regler och Villkor

1. Allmänt

Följande villkor gäller för alla beställningar som görs av kunden ( kallad kund/en) hos Tryckpresent.se som drivs av Gräntz & Co AB (org nr: 5592263685) hädanefter kallat Tryckpresent.

Genom att använda Tryckpresent.se och/eller lägga en beställning, godkänner kunden att följa villkoren som anges i detta dokument kallat ”Allmänna villkor”.
Försäkra dig att du har läst och förstått villkoren innan du lägger din beställning.

Att produkter och tjänster tillhandahålls på Tryckpresent.se vid en viss tidpunkt, innebär eller är inte en garanti för att dessa produkter och tjänster alltid är tillgängliga. Vi reserverar oss bland annat för slutförsäljning. Skulle detta ske blir kunden varslad på e-post så snart som möjligt.

Vi förbehåller oss rätten till att ändra dessa villkor efter behov, utan att meddela kunden detta i förväg. Den version av ”Allmänna villkoren” som finns på Tryckpresent.se är den version som gäller vid tidpunkten kunden lägger sin beställning.

Kunden förstår och godkänner att inte publicera, överföra, sprida, ladda upp eller gynna någon slags kommunikation eller något innehåll som kan leda till att skada/ha negativ effekt på företaget Gräntz & Co AB eller Tryckpresent.se eller företagets produkter och tjänster.
Det är inte tillåtet att använda en enhet som begränsar, hindrar, stör eller stoppar någon annan kund/blivande kund från att använda och ha glädje av Tryckpresent.se
Det är inte tillåtet att på något sätt påverka webbsidans säkerhet.

2. Priser och avgifter på Tryckpresent.se

De priser som visas på Tryckpresent.se och dess produkter är inklusive mervärdesskatt men exklusive fraktkostnad!

Fraktkostnaden för varje beställning är 149 kr för hemleverans, 49 kr för närmaste leveransställe, 29 kr om kunden vill hämta den hos Tryckpresent.se högkvarter. Vid beställningar på över 10 kg tillkommer kostnader för högre transportkostnader vilket Tryckpresent.se i så fall informerar kunden om.
Om Tryckpresent.se inte kan leverera kundens beställning i sin helhet, utan blir tvungen att dela upp beställningen på fler/flera leveranser, kommer inte kunden debiteras någon extra avgift.

3. Beställning och upprättande av avtal

Kunden lägger sin beställning på Tryckpresent.se, har kunden frågor går det bra att kontakta vår kundservice på: info@tryckpresent.se

Efter att kunden har lagt sin beställning kommer beställningen få statusen ”pausad” tills betalningen har blivit registrerad. Detta skickas som e-post till kunden.

Efter registrerad betalning uppdateras statusen till ”behandlas”, detta skickas som e-post till kunden. När beställningen är färdig skickas en ny e-post med statusen ”färdigbehandlad” detta skickas som e-post till kunden.
Om det på något sätt inte skulle gå att behandla/skicka kundens beställning kommer Tryckpresent.se skicka kunden e-post med mer information.

4. Leverans av varor

Tryckpresent.se skickar kundens beställningar med postnord.

Tryckpresent.se strävar efter att skicka kundens beställning snarast möjligt i enlighet med Tryckpresents.se leveranstider. Kundens beställning kommer skapas och skickas i den tur ordning de kommer in till Tryckpresent.se
Även om Tryckpresent.se strävare efter att leverera inom bestämda tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Skulle detta ske kommer Tryckpresent.se kontakta kunden för mer information.

5. Ångerrätt

Kunden kan ångra eller returnera sina beställningar så länge produkten/produkterna är utan personligt tryck. Med personligt tryck menas det som kunden valt att trycka på produkten.
Är produkterna ”rena” utan personligt tryck kan kunden ångra sin beställning genom att kontakta Tryckpresent.se via info@tryckpresent.se.

6. Returer

Tryckpresent.se säljer enbart nya produkter och ska en produkt returneras ska produkten vara i samma skick som kunden mottog produkten. Detta innebär att produkten/produkterna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats på något sätt eller att produkten/produkterna burits i annat syfte än att kunden provat produkterna (gäller ej muggar av något slag, flaskor av något slag)
Tryckpresent.se accepterar bara oanvända och rena produkter!
Finns märken, illaluktande doft eller något slags slitage på produkten kommer inte returen bli godkänd.
Kunden står för returkostnaden och har ansvar för transporten tillbaka till tryckpresent. (Bållebergsvägen 14, 829 50 Bergsjö).
Om kunden vill reklamera en produkt till oss så skickar kunden ett e-post meddelande till info@tryckpresent.se

7. Betalningssätt

Hos Tryckpresent.se kan kunden i dagsläget enbart betala med banköverföring. Betalningen sker till kontonumret som kunden får i e-post från Tryckpresent.se
Beställningen blir pausad tills kunden betalat genom banköverföring. När Tryckpresent.se ser att betalningen är genomförd börjar tillverkningen av kundens produkter.

8. Övrig information

Färger och mått
Tryckpresent.se strävar efter att på ett så korrekt sätt det är möjligt visa upp produkternas egenskaper, inklusive komposition och färger. Färgerna kunden ser på sin dator kan skilja sig mellan olika skärmar, Tryckpresent.se kan inte garantera att färgåtergivning av produkterna kan visas på ett visuellt korrekt sätt.
Måtten som anges på Tryckpresent.se är endast ett ungefärligt mått. Detta för att kunden ska få en bättre förståelse för produktens passform.

Varukorg