Humletvål Skogsglänta

Humletvål Skogsglänta.
Kundernas storfavorit när det kommer till hårtvål!
En fast tvål för dig som vill uppleva din hud och hårbotten i naturlig balans.

 

– Både kropp- och schampotvål

110.00kr165.00kr

SKU 105 Categories ,

En fast tvål för dig som vill uppleva din hud och hårbotten i naturlig balans.

Kundernas storfavorit när det kommer till hårtvål!

Som schampotvål:

En otroligt populär tvål att använda som schampotvål. Den passar alla hårtyper, från normal och fet till de med torr och flagnande hårbotten. Tvålen mjukgör och återfettar,r, samt tillför de naturliga oljornas enskilda egenskaper till skalpen.  Att tvätta sig med en hantverkstvål är inte som att tvätta sig  med en hårdtvål från mataffären, då tillverkningen och vad som blir kvar efter den skiljer sig åt.

Som hand och kroppstvål:

Använd efter behag.

Ska du använda den till hårbotten på dig eller ditt djur rekommenderar vi att du jobbar upp ett lödder med tvålen i skalpen, sköljer ur direkt, och upprepar sedan en gång till. Följ inte upp med ett konventionellt balsam eller inpackning. Utan använd hellre en naturlig olja i topparna om du känner du behöver. Det kan ta några tvättomgångar för håret att ställa om från konventionella produkters utarmning av hårbottens naturliga funktion.

Lär gärna på om ”surskölj”, som ibland behövs för att hjälpa håret med att hålla sitt rätta ph-värde.

 

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina goda egenskaper. Den kommer i en papperspåse alt ask av kartong, om du väljer att köpa till det. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  eller 0,6 hg. något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt eteriska oljor.

 

Vi vann! 

HUMLE Skogsglänta inledde 2022 med första pris i ”Bästa rengöring”. 2021 medverkade vi på  @stockholmbeautyweek, vår första mässa någonsin bland andra hudvårds och beautyföretag. Vår vinst är inte bara en vinst för oss på HUMLE, utan även en vinst för alla andra hudvårdshantverkare där ute, som tillverkar grym hudvård med fina vegetabiliska oljor från naturen utan en massa tjoffs, tjaffs och utfyllnadsmedel. 100% äkta, 100% bra och 100% Askul!

 

Leveranstid

7 – 14 arbetsdagar

Storlek

Liten, Liten i ask, Stor, Stor i ask

Varumärke

Humle

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Humletvål Skogsglänta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Filtret uppdateras direkt vid val.

Pris

kr

Material