HUMLE Nosig nosstift

Har din hund torr nos?

Har din hund en skrovlig nos, en nos med svamp eller sår på nosen? 

 

– Vårt nosstift är en vidareutveckling av vår populära tassalva, HUMLE raska tassar. Den är anpassad för att fungera i ett behändigt stift för att lätt appliceras på nosen. Stiftet har ingen tillsatt doft, utan endast en svag naturlig doft av oljorna och bivaxet.

185.00kr

SKU 861 Categories , ,

Har din hund torr nos? Har din hund en skrovlig nos, en nos med svamp eller sår på nosen?

En hunds nos ska vara naturligt fuktig. Är nosen torr, sprucken eller skrovlig så kan det bero på faktorer som väder, lufttorrhet, genetiska orsaker eller vätskebrist.

Vi som hundägare kan precis som på oss själva hjälpa kroppen med att hålla sig återfuktad och återfettad. HUMLEs nosstift är framtagen för hundens känsliga nos.

Vid vissa tillfällen av torr nos kan det bero på allvarliga problem, vänligen konsultera med din veterinär om torrheten slutar vara enstaka och blir mer permanent, samt om den plötsligt spricker.

 

Vårt nosstift är en vidareutveckling av vår populära tassalva, HUMLE raska tassar. Den är anpassad för att fungera i ett behändigt stift för att lätt appliceras på nosen. Stiftet har ingen tillsatt doft, utan endast en svag naturlig doft av oljorna och bivaxet.

Med vår tillsatta unika humleolja har vi hundprodukter som tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapar en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning.

Humlen används traditionellt som en ingrediens i öl,  och har enligt  både historiska dokument och nutida studier ha goda egenskaper mot:

-Svamp

-Bakterier

-Virus

 

Används med fördel vid:

Torr nos, sår, svamp och skrovlig nos.

HUMLE Nosig nosstift är en väldigt dryg salva, då den inte innehåller något vatten.

Smörj in nosen morgon och kväll i 7 dagar vid akut problem. Smörj därefter 1-2 gånger i veckan för att stärka huden och hålla problemen på avstånd.

Om hunden slickar i sig salvan så gör det ingenting, däremot gör sig salvan bäst på nosen.

 

HUMLE Nosig nosstift är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 17 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.

 

Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för din hund.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene hundägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar som ett kompliment. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.

Leveranstid

7 – 14 arbetsdagar

Storlek

17 ml

Varumärke

Humle

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HUMLE Nosig nosstift”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Filtret uppdateras direkt vid val.

Pris

kr

Material